Det vart en riktigt trevlig dag och kväll på lördagen då vårat klubbmästerskap och säsongsavslutning gick av stapeln. Arton stycken spelade och vi var tjugo stycken på avslutningen och allt var mycket trevligt. I år blev det inte jämt i toppen då två stycken var lite i en klass för sig och framför allt en av dessa två, nämligen Michael Sjöberg på mycket fina 1198 som blev 2:a och Larry Johansson som slog till med hela 1340 (grymt bra siffror) vann. Även riktigt bra siffror på alla som deltog.

Mikael Olofsson som vann förra säsongen blev 3:a på 1103 och bara en poäng efter kom Bosse Feldt på 1102. Inte långt efter dessa två kom Sonny Skogh på 1099. Efter dessa kom ytterligare fem över 1000 och strax under 1000 ytterligare fem. Sammantaget en mycket bra Lejonkväll. Resultatet på topp 15 finns under KM på hemsidan.